Totalul afișărilor de pagină

Prima pagina

miercuri, 19 iunie 2013

RISOTTO CU CIUPERCI SI CEAFA DE PORC

Ingrediente

250 gr orez,
1 cutie ciuperci in conserva,
1 l supa de legume,
1 ceapa,
ulei de masline,
sare,
piper,
30 ml vin,
ceafa de porc.


Prajim ceapa ,taiata marunt, in uleiul de masline. Adaugam orezul  si amestecam frecvent, punem vinul si cand s-a evaporat adaugam supa de legume. Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Cand este aproape gata punem ciupercile, sarea si piperul. 
Ceafa de porc o saram si piparam si o prajim in ulei de masline , adaugam si  un strop de vin. :) Foarte buna .......:)....e de incercat, siugur va va placea ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu