Ingrediente foi:
10 albusuri,1 praf de sare,
10 linguri zahar,
100 gr nuca de cocos,
3 linguri faina.
Batem albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si continuam baterea pana bezeaua devine tare. La final adaugam nuca de cocos si faina. Amestecam cu o lingura usor, de jos in sus. Coacem doua foi pe hartie de copt.
Crema:
10 galbenusuri,10 linguri zahar,
2 vanilii sau o esenta de vanilie,
4 linguri lapte,
400 gr unt.
Mai avem nevoie de aprox. 20 buc biscuiti simpli, 100 ml cafea indulcita in care punem lichior, rom sau coniac.
200 gr ciocolata se topesc in microunde cu 4 linguri de ulei, amestecam bine.
Ne folosim de un tel ca sa amestecam bine galbenusurile cu zaharul.Adaugam vanilia si laptele si apoi o punem la foc mic pana se ingroasa putin. O lasam la racit si intre timp inspumam untul.Pregatim cafeaua ci ciocolata topita sa le avem la indemana in momentul asamblarii.
Amestecam untul cu crema si o impartim in trei parti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu